Lomanstraat 112, Amsterdam

LOMAN RESIDENCES

De fraaie Lomanstraat staat bekend om zijn prachtige ereboog van platanen. Op nummer 112 hebben wij drie woningen en een kantoor gerealiseerd. De woningen beschikken, zoals u van ons gewend bent, over een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau. Denk hierbij aan het gebruik van prachtig marmer in de keukens en badkamers en sfeervolle eikenhouten vloeren in alle vertrekken. De statige gemeenschappelijk entree van de woningen zal toegang bieden tot de lift waardoor de toekomstige bewoner direct kan binnenstappen in zijn enkellaags appartement op de eerste of tweede verdieping of zelfs in zijn dubbele penthouse met dakterras op de bovenste twee verdiepingen.

De enkellaagse 1-slaapkamer appartementen (circa 70m2) op de eerste en de tweede verdieping zijn qua indeling identiek aan elkaar. Ze beschikken over een ruime en lichte eetkamer met luxe open keuken aan de voorkant van de woning met aansluitend de zitkamer. Aan de achterkant van de woning is de slaapkamer met ensuite badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van een regendouche en dubbele wastafels. Separaat toilet en berging is tevens aanwezig. Vanuit de zitkamer is het aangrenzende op het zuiden gelegen balkon te bereiken middels openslaande deuren.

Het dubbele penthouse (circa 145m2) met eigen dakterras (circa 40m2) is gelegen op de derde en vierde verdieping van het pand en beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. Op de eerste etage van dit appartement bevindt zich een zeer ruime woonkeuken met aansluitende zit- en eetkamer. Ook deze woning heeft een balkon op het zuiden welke middels openslaande deuren vanuit de eetkamer te bereiken is. Op deze etage bevindt zich tevens een hal met separaat toilet en garderobe. Middels de interne trap is de tweede etage van deze woning te bereiken. Hier bevindt zich de master met ensuite badkamer welke is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, regendouche en toilet. Verder bevinden zich op deze verdieping nog twee slaapkamers, een badkamer met wastafel en regendouche, een separaat toilet en een berging.

Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor.

LocatieLomanstraat 112, 1075 RH Amsterdamm287 / 70 / 70 / 140StatusVerkocht