Roemer Visscherstraat 14hs, Amsterdam

Je straat uitlopen en vervolgens in het prachtig groene Vondelpark uitkomen. Dat is toch het toppunt van luxe?! En dan hebben we nog niet eens benoemd wat dit 3-laags benedenhuis met circa 70m2 tuin te bieden heeft!

Middenin de Vondelbuurt realiseren wij een prachtig familiehuis mét vrijstaande zelfvoorzienende studio in de tuin. De gehele woning heeft een oppervlakte van circa 310 meter en heeft maar liefst vier slaapkamers, drie badkamers en een souterrain met uitgebreide spa, wijnkelder en tv/speelkamer.
Op de begane grond bevindt zich de leefverdieping met een ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning en met aan de achterzijde een zeer ruime open keuken met kookeiland welke zicht biedt op de overige ruimte die ingericht kan worden als eethoek en extra zithoek met open haard. Middels de tuintrap is de tuin te bereiken welke op het noordwesten is gelegen (avondzon). In de tuin bevindt zich in het tuinhuis een volledig zelfvoorzienende studio (voorzien van keukenblok, douche en toilet) van circa 20m2.
Op de eerste etage van de woning is de slaapverdieping gelegen. Aan de achterzijde is de ruime master bedroom met aangrenzend balkon gelegen. Deze ruime slaapkamer heeft zowel een ensuite badkamer (voorzien van een vrijstaand bad, inloopdouche, twee enkele wastafels en separaat toilet) als een zeer ruime ensuite walk-in closet.
Verder heeft deze verdieping nog twee slaapkamers, een separaat toilet en een gastenbadkamer voorzien van inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel.

Uiteraard zullen wij ook bij deze woning weer gebruik gaan maken van materialen van zeer hoge kwaliteit. High end is onze standaard.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor.

LocatieRoemer Visscherstraat 14hs, Amsterdam m2310StatusTe Koop