Roemer Visscherstraat 14hs, Amsterdam

Dit prachtige familiehuis heeft een woonoppervlak van ca. 310 m2 met vijf slaapkamers, vier badkamers, luxe wellness, wijnkelder en bioscoopruimte en in de tuin een charmant gastenverblijf.

Indeling
Entree op de begane grond met ruime hal en garderobe. Dubbele plafondhoge glazen deuren naar de ruime, lichte woonkamer en-suite van bijna 16m diep met spectaculaire hoge plafonds van ca. 3.00 meter hoog. De prachtige open keuken met glazen pui over de gehele breedte van het pand geeft toegang tot een mooie naar de onder architectuur aangelegde tuin. Door de enorme glazen pui worden binnen en buiten nadrukkelijk met elkaar verboden. Zo geniet je ook binnen van het fijne gevoel van buiten zijn.
De fantastische parkachtige tuin is ca. 104 m2 met een charmant gastenverblijf voorzien van aansluiting voor keuken en sanitair. Ideaal voor au-pair of kantoor aan huis.

Het souterrain met een goede volwaardige stahoogte van ca. 2.70 meter en heeft aan de tuinzijde een buitengewoon rustgevende luxe wellnessruimte met sauna, stoomdouche, bad, een wijnkelder voor al uw (bijzondere) wijnen, een schitterende bioscoopruimte en een ruime slaapkamer met badkamer en-suite.

Op de eerste verdieping van dit fijne familiehuis zijn 3 slaapkamers gelegen. De prachtige master bedroom is aan de tuinzijde gelegen met een waanzinnige inloopkast en badkamer en-suite (voorzien van een vrijstaand bad, inloopdouche, twee enkele wastafels en toilet) grenzend aan een terras, over de gehele breedte van het pand (ca. 14 m2). Aan de voorzijde nog een ruime slaapkamer en een studeer/kinderkamer. Tevens een tweede badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en bad. Een separaat toilet bevindt zich op de gang.

Bijzonderheden:
– Prachtig familiehuis gelegen op eigen grond;
– Nieuwe fundering;
– Gereinigde gevel voorzien van nieuwe knipvoeg;
– Woonoppervlak van ca. 310 m2 + ca. 70 m2 tuin;
– Het huis is gebouwd in 1893 en compleet gerenoveerd in 2020/21;
– De Vereniging van Eigenaren Roemer Visscherstraat 14 bestaat uit vier leden en is actief. Er zijn momenteel geen plannen binnen de vereniging. De vereniging heeft op dit moment ca. €10.000,- in kas;
– Projectnotaris: Buma Algera Notariaat;
– Voorbehoud gunning verkoper;

LocatieRoemer Visscherstraat 14hs, Amsterdam m2310StatusVerkocht