Willem de Zwijgerlaan 26-D Den Haag

“High-End Turn-Key Apartement” Willem de Zwijgerlaan 26 D, Hyper modern wonen in klassieke grandeur.

Dit fantastische appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig complex van 3 luxe appartementen en is met zeer hoogwaardige materialen Turn-Key afgebouwd en heeft een royale living met fraaie serre en aansluitend een groot zonneterras pal Zuid, luxe open keuken met alle inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, 2 luxe badkamers, luxe toilet en zijbalkon.

Het appartement is volledig voorzien van een goed geïsoleerde magnesietvloer met vloerverwarming en een zeer fraaie 15 mm eiken lamel parketvloer met brede planken, een HR combiketel Remeha Calenta en rondom dubbele beglazing.

De Willem de Zwijgerlaan ligt in het Statenkwartier van oudsher één van de voornaamste buurten van Den Haag. De buurt kent een typerend diagonaal breed opgezet stratenpatroon met veel groen en grote kruisingen die de wijk met de statige herenhuizen zijn chique uitstraling geeft. Toonaangevende nationale en internationale organisaties gespecialiseerd in onder andere recht en zakelijke dienstverlening zijn op loopafstand gevestigd. Er wordt volop geïnvesteerd in modernisering van het Statenkwartier met respect voor behoud van het stadsgezicht. Dit maakt het Statenkwartier zonder meer een buurt die zich kenmerkt door bovengemiddelde waardeontwikkeling.

Gesloten entree, brievenbussen, bellentableau, videofooninstallatie, centrale hal met meterkasten, trap naar 1e etage, entree appartement, gang met inbouwverlichting en toegang tot enorme living ca. 55 m² met ca. 3.11 meter hoge plafonds met inbouwverlichting, zwart gemoffelde stalen deuren met roedeverdeling naar serre ca. 4.29×2.62 met openslaande deuren naar groot zonneterras ca. 6.77×3.86 met hardhouten vlonders, voorts vanuit living luxe open keuken met “Bianco Carrara” marmeren werkblad, rvs “Smegg” fornuis met 6-pits kookplaat en oven, afzuigkap en “Siemens” koelkast en vriezer, eiland met eveneens marmeren werkblad, rvs spoelbak, Quooker, “Siemens” vaatwasser en wijnklimaatkast en eveneens dubbele openslaande terrasdeuren.

Vanuit gang, luxe toilet met wandcloset, marmeren design fontein, lichte wand- en vloertegels, inbouwverlichting en mechanische ventilatie, was- cq stookruimte met opstelplaats wasmachine en droger, CV-combiketel Remeha Calenta, expansievat en unit mechanische ventilatie.

Fraaie masterbedroom ca. 4.29×3.00 met zeer veel lichtinval door hoekligging met ramen rondom, openslaande deuren naar zijbalkon en suite met luxe badkamer met ligbad, inloopdouche met glazen deur, drain, regensproeikop, handdouche, ingebouwde kranen en inbouwverlichting, houten meubel met dubbele marmeren wastafel, ingebouwde kranen en grote spiegel, “lichte” Italiaanse grote wand- en vloertegels, vloerverwarming, inbouwverlichting en mechanische ventilatie.

Tweede slaapkamer ca. 4.38×3.00 met inbouwverlichting en suite met eveneens luxe badkamer met inloopdouche met drain, regensproeikop, handdouche, ingebouwde kranen en inbouwverlichting, houten meubel met marmeren wastafel, ingebouwde kraan en grote spiegel met verlichting, lichte Italiaanse grote wand- en vloertegels, inbouwverlichting en mechanische ventilatie.

Aanvullende informatie:
– ’s-Gravenhage AK 10476 A-3
– Eigen grond
– Bouwjaar 1908
– Rijksbeschermd stadsgezicht Statenkwartier
– Woonoppervlak conform NVM meetinstructie 121 m²
– Terras 26 m²
– Plafondhoogte ca. 311 meter
– Gehele appartement vloerverwarming
– CV-combiketel Remeha Calenta 2018
– Rondom dubbele beglazing
– Complete interne renovatie 2018
– VvE ingeschreven bij KvK 27126057
– VvE wordt opgestart
– Ouderdoms-, mileu- en niet bewoningsclausule van toepassing
– Energielabel B
– Eén jaar garantie op renovatie werkzaamheden

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

LocatieWillem de Zwijgerlaan 26D, 2582 EP Den Haagm2121StatusVerkocht