Zevenend 85 Laren

Ruim en sfeervol gemeubileerd 3-kamer appartement met terras in het gezellige Laren.

De woning is verdeeld over twee verdiepingen en biedt daarmee ruimte aan meerdere bewoners of zelfs kantoor aan huis.

U beschikt over een eigen opgang met een beschutte buitenplaats op het zuiden. In de hal een garderobe en toilet. Op de eerste verdieping een ruime living met een moderne open keuken voorzien van kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Ramen rondom maken een lichte en zonnige etage. Aan de achterzijde biedt een deur toegang tot een balkon en brandtrap. Op deze woonetage is een grote slaapkamer met eigen douche en wastafel.

De zolderetage is geschikt als slaapvertrek of werkruimte. Hier is een tweede toilet met separate badkamer voorzien van ligbad en wastafel. De wasruimte biedt plaats aan de CV ketel en er is een wasmachineaansluiting aanwezig.

Rustig gelegen aan het Zevenend met de Brink, winkels en terrasjes vlakbij.

Laren ligt in het hart van het Gooi, en is ook het oudste dorp. kunstenaars maakten er in de negentiende eeuw een bruisend villadorp van. De lange geschiedenis is overal voelbaar, en geeft Laren zijn bijzondere charme.

Ook vandaag nog is de Brink het hart van Laren. Hier is het karakteristieke gezicht van het oude dorp goed te zien. Er staan Saksische boerderijen, bijzondere winkels, gezellige terrasjes en uitstekende cafés en restaurants.

– Beschikbaar per 1 november 2022
– Turn key (volledig gemeubileerd)
– Dubbel glas
– 2 slaapkamers
– 2 maanden borg

LocatieZevenend 85, Larenm2100StatusVerhuurd